Vez po željiMi pružamo usluge vezenja i vršimo programsku pripremu za vez !

O nama je stranica gde možete ukratko pogledati naše ciljeve i mogućnosti.

Naš cilj: Je da Vama olakšamo posao i stvorimo jasan vez, izrazit motiv i sve to upakujemo u fajl koji je adekvatan Vašim mašinama. Težimo da stvorimo atraktivan i pristupačan vez, koji će preduzećima i pojedincima omogućiti da napreduju sa uživanjem i lakoćom. Mi prevodimo ideje naših klijenata u stvarnost, na najbolji mogući način. Želimo da svaki rad sa klijentom bude međusobno uživanje. Kreativnost otvara nove mogucnosti i uspeh traje dugo a kompanija i pojedinac ostaju na tržištu.

Naša vizija je da budemo tim koja stalno postavlja više standarde kako u oblasti svoje delatnosti putem mnogobrojnih inovacija i konkurentnosti na tržištu. Da budemo tim koji uvodi nove navike i trendove. Da budemo tim koji može da predvidi nastupajuće događaje na tržištu. Da u interesu svojih klijenata ima spreman odgovor na sve postojeće i predstojeće izazove.

Naše iskustvo: Višegodišnje iskustvo takođe predstavlja neku vrstu garancije kvaliteta naših proizvoda i usluga. U našoj poslovnoj praksi veoma retko postoje greške . Međutim, ukoliko dođe do nekih grešaka, svaki klijent treba da zna da ćemo pronaći zajedničko rešenje i otkoloniti nedostatak u najkraćem mogućem roku, pod uslovom da u ovom slučaju obostrano poštujemo uobičajeni postupak garancije.

Ovo je Vaše mesto za kupovinu gotovih motiva po neverovatno niskim cenama, i partite nas na društvenim mrežama: https://www.facebook.com/EmbroiderySrbija/