Plaćanje  podrazumeva da svoju narudžbinu možete platiti na dole navedene načine. Podatke koje je potrebno navesti na uplatnici dobićete putem e-maila neposredno nakon potvrde narudžbine od strane našeg portala. Po evidentiranju Vaše uplate, vez  se formatira u tražene dimenzije i format i šalje na izabranu od Vas e-mail adresu.

Rezidenti R. Srbije  
Kao kupac iz Srbije, svoju  poruđbinu možete platiti direktnom uplatom na naš  dinarski račun. Narudžbenicu sa uputstvima  za uplatu izabranih proizvoda  dobićete  na e-mail koji ste  uneli prilikom registracije.  Plaćanje možete izvršiti standardnom  uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci na teritoriji Srbije, ili putem  interneta ako imate internet pristup svom računu (web banking)

Za inostrane kupce (Nerezidenti R. Srbije)
Ukoliko kupujete iz inostranstva i niste rezident R. Srbije, svoju poruđbinu možete platiti direktnom uplatom na naš devizni EUR  račun, odnosno IBAN ili putem  PayPal-a.  Narudžbenicu sa uputstvima  za uplatu izabranih proizvoda dobićete na e-mail koji ste uneli prilikom registracije.

Napomena: Dinarsku vrednost možete konvertovati u Eure po srednjem kursu NBS ili pomoću kalkulatora ispod.