Svi dizajni kupljeni od EmbroiderySrbija najpre su testirani i za njih postoji garancija.

Napomena: Po prijemu veza kupac treba testirati vez na neupotrebljivom materijalu. EmbroiderySrbija neće biti odgovorna ni za kakve okolnosti u pogledu oštećenja odeće ili druge tkanine.

Oštećeni ili nedostajući vez mora biti prijavljen EmbroiderySrbija u roku od 14 dana od prijema. EmbroiderySrbija će upoznati kupca o procedurama povratka. EmbroiderySrbija će zameniti oštećeni ili nedostajući proizvod besplatno.

Neispravan vez

Vez koji sadrži nedostatke ili postaje neispravan, čineći proizvod delimično ili potpuno neupotrebljiv, biće zamenjen besplatno u roku od 48 sati od momenta prijave neispravnosti. Ovo ne uključuje proizvod oštećen od strane kupca ili drugih pojava. Korisnik treba da kontaktira EmbroiderySrbija za uputstva o procedurama povratka.

Druga oštećenja

Ukoliko su oštećenja nastala zbog neadekvatnih ili oštećenih prenosivih media EmbroiderySrbija neće snositi odgovornosti zbog nastale štete.

U slučaju svih vrsta oštećenja EmbroiderySrbija se pridržava propisa o zaštiti potrošača, jer su nam klijenti na prvom mestu i trudimo se da poslujemo na obostrano zadovoljstvo, kako naše, tako i naših klijenata.

Uz svaki vez dobijate: sematski prikaz dimenzija sa random listom, broja uboda ,broj boja ,broj uboda po boji ,broj pauza izmedju zamene konaca i kompletan dijagram procesa od pocetka do kraja u PDF formatu ,koga kao primer možete preuzeti OVDE

Vez kupljen od nas je Vase trajno vlasništvo i možete ga koristiti neogranicen broj puta . Ukoliko fail oštetite ili izgubite na bilo koji drugi način, mi čemo Vam poslati isti takav bez dodatnih trškova .